Veelgestelde vragen


Heb je hulp nodig?
Vraag het aan onze digitale assistent. Klik onder op het chatbot-icoon.

Wat te doen bij dringende problemen
Vragen over het Park+Beach arrangement
Vragen over het aanmaken van een account
Algemene vragen over parkeren
Vragen over wijzigen, annuleren en verhindering
Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij Q-Park CS New Babylon
Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij Q-Park Malieveld
Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij World Forum A
Vragen over de HTM fiets – in gebruik nemen
Vragen over de HTM fiets – inleveren
Vragen over de HTM fiets – bij problemen
Meer informatie over de HTM fiets
Vragen over de voorwaarden van Park+Beach

Wat te doen bij dringende problemen

Kan ik een helpdesk bellen?
Heb je een probleem dat niet kan wachten, kijk dan of je het antwoord kunt vinden in deze vragenlijst. Is je vraag minder dringend of wil je een opmerking maken, dan kun je ons een e-mail sturen. Stuur je mail naar info@park-beach.nl. In het algemeen beantwoorden we e-mails binnen 2 werkdagen.
Kan ik een mail sturen naar de helpdesk?
Heb je een vraag of opmerking dan kun je ons een e-mail sturen. Stuur je mail naar info@park-beach.nl. In het algemeen beantwoorden we e-mails binnen 2 werkdagen.
Ik heb gereserveerd, maar heb geen bevestigingsmail ontvangen. Wat nu?
Als je een reservering maakt, krijg je een bevestigingsmail met informatie en een QR code voor het gebruik van de tram. Heb je die niet ontvangen? Kijk dan in je spambox. Vind je de mail daar niet, log dan in op de website. Als je je account nog niet hebt geactiveerd, doe dat dan eerst. Na het inloggen, klik je in het menu op ‘Mijn reserveringen’. Daar vind je al je gemaakte reserveringen.
Inloggen kun je hier. Voor activeren van je account moet je hier je mailadres invoeren. Je ontvangt dan een mail met verdere informatie voor het activeren van je account.
Ik heb gereserveerd, maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen. Ik sta al bij de ingang van de parkeergarage. Wat moet ik doen?
Lukt het niet om je bevestigingsmail te zoeken in je spambox of in te loggen in je account? Druk dan op de knop bij de slagboom. De meldkamer kan je waarschijnlijk verder helpen.
Hoe kan ik inloggen?
Inloggen kun je hier. Voor activeren van je account moet je hier je mailadres invoeren. Je ontvangt dan een mail met verdere informatie voor het activeren van je account.

Vragen over het Park+Beach arrangement

Waar zijn de Park+Beach parkeerlocaties?
Je vindt de Park+Beach parkeerlocaties op de plattegrond onder reserveren, zodra je op ‘check beschikbaarheid’ klikt.
Hoe werkt Park+Beach?
Met Park+Beach kun je online een parkeerplaats reserveren buiten Scheveningen. Je kunt hier zien of en waar parkeerplaatsen beschikbaar zijn op de dag van jouw keuze. Voor het laatste stuk naar het strand kun je gebruik maken van de tram of een HTM fiets (indien beschikbaar). Dat is bij de prijs voor het parkeren inbegrepen. Na betaling ontvang je de bevestiging en wat je verder nodig hebt per mail.
Wat kost Park+Beach?
Je betaalt € 5,- voor je auto. Dat is incl. een tramticket of gebruik van een HTM fiets (indien beschikbaar) voor de bestuurder. Voor elke medereiziger betaal je € 1,- extra (max. 4 extra personen, kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee).
Waarom moet ik reserveren bij Park+Beach?
Je moet Park+Beach reserveren, omdat het aantal beschikbare parkeerplaatsen per dag kan verschillen. Wanneer je zonder reservering parkeert bij de parkeergarages, betaal je het reguliere parkeertarief van de parkeerlocatie.
Wanneer kan ik gebruik maken van Park+Beach?
Het Park+Beach arrangement is beschikbaar vanaf de vorjaarsvakantie tot 1 oktober 2022.
Waarom is een parkeerlocatie soms niet beschikbaar?
Het kan zijn dat een parkeerlocatie op bepaalde dagen niet beschikbaar is, bijvoorbeeld omdat er die dag een evenement plaatsvindt waar alle parkeerplaatsen voor nodig zijn. In de app is dit dan duidelijk aangegeven.
Ik heb een parkeerplaats gereserveerd. Is mijn parkeerplaats dan ook gegarandeerd beschikbaar?
Wanneer je een parkeerplaats hebt gereseveerd en betaald, dan is je parkeerplaats die dag voor jou gegarandeerd beschikbaar.
Kan ik ook betalen bij de parkeerlocatie?
Nee, je kunt Park+Beach alleen gebruiken door vooraf online te reserveren en te betalen. Een Park+Beach reservering is geldig van 04.00 uur AM op de dag van je reservering tot 03.59 uur AM de dag erna.
Spoiler titel
Nee, voor elke dag moet je een aparte reservering maken. Ook dient voor elke auto afzonderlijk een reservering gemaakt te worden.
Kan ik alleen voor een hele dag reserveren, of ook voor een dagdeel of een specifiek tijdslot?
Nee, je kunt alleen voor een hele dag reserveren.

Vragen over het aanmaken van een account

Moet ik een account aanmaken om Park+Beach te kunnen boeken?
Nee, je hoeft geen account aan te maken. Na de eerste boeking krijg je een mail toegestuurd waarmee je je account kunt activeren. Het is niet noodzakelijk om dit te doen. Je kunt altijd als ‘gast’ een nieuwe reservering maken.
Als je er voor kiest om een account aan te maken, kun je in je account je reserveringen zien. Als je een account aanmaakt, kies je bij het maken van je volgende reservering voor ‘inloggen’.

Algemene vragen over parkeren

Welk adres van de parkeerlocatie kan ik gebruiken voor mijn navigatiesysteem?
Het navigatieadres van de parkeerlocatie de je gekozen hebt staat in de bevestiging die je per mail ontvangt na het boeken.
Kan ik mijn auto de hele dag op de parkeerlocatie parkeren?
Ja, je kunt vanaf 04.00 uur AM parkeren op de dag die je hebt geboekt tot 03.59 uur AM de volgende dag.
Kan ik op de dag van mijn reservering meerdere keren in- en uitrijden?
Ja, met een reservering kun je met het kenteken waarvoor is gereserveerd op de gereserveerde dag onbeperkt in- en uitrijden.
Wat gebeurt er wanneer ik langer parkeer?
Rijd je pas na 3.59 uur AM de volgende dag uit, dan moet je bijbetalen volgens het reguliere parkeertarief van de parkeerlocatie.

Vragen over wijzigen, annuleren en verhindering

Kan ik mijn reservering wijzigen?
Je kunt alleen het kenteken van de auto aanpassen. Hiervoor ga je naar “Mijn account”. Je kunt het kenteken tot één uur voor aankomst bij de parkeerlocatie wijzigen.
Kan ik mijn reservering annuleren?
Nee, het is niet mogelijk om een reservering te annuleren.
Krijg ik mijn geld terug wanneer ik verhinderd ben?
Nee, als je verhinderd bent, om welke reden dan ook, is er geen sprake van restitutie van de gemaakte kosten.
Kan ik een parkeerplaats voor minder validen reserveren?
Nee, het is niet mogelijk om een parkeerplaats voor minder validen te reserveren in de parkeerlocaties van Park+Beach.
Kan ik een parkeerplaats met elektrische oplaadvoorziening reserveren?
Nee, het is niet mogelijk om een parkeerplaats met elektrische oplaadvoorziening te reserveren in de parkeerlocaties van Park+Beach.
Kan ik met een LPG-auto parkeren in de parkeerlocaties van Park+Beach?
Ja, het is mogelijk om met een LPG-auto te parkeren in de parkeerlocaties van Park+Beach.

Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij Q-Park CS New Babylon

Route: hoe kom ik bij parkeerlocatie Q-Park CS New Babylon?
Parkeergarage Q-Park CS New Babylon, Pr. Irenestraat 1, 2595 BD Den Haag Navigatielink Parkeergarage Q-Park CS New Babylon
Wat is de maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie CS New Babylon?
De maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie CS New Babylon is 2,05 m.
Hoe werkt kentekenherkenning bij de parkeerlocatie CS New Babylon?
Kentekenherkenning wil zeggen dat je kenteken automatisch wordt ‘gelezen’ bij de ingang parkeergarage en de slagboom vanzelf opengaat. Je hoeft dus geen QR-code te laten scannen.
Waarom hoef ik bij de parkeerlocatie CS New Babylon geen toegangsbewijs te bemachtigen?
Bij de parkeerlocatie CS New Babylon hoef je geen toegangsbewijs te bemachtigen, omdat de parkeergarage werkt met kentekenherkenning. Heb je een Park+Beach reservering, dan gaat de slagboom vanzelf open. Let op: wanneer je bij de slagboom toch een apart toegangsbewijs bemachtigd, betaal je het reguliere parkeertarief om met dit toegangsbewijs te kunnen uitrijden. Je Park+Beach arrangement is dan niet meer geldig.
Wat moet ik doen wanneer bij aankomst de slagboom niet open gaat?
Het kan incidenteel voorkomen dat de slagboom niet opent wanneer je de QR code scant. Druk dan op de knop druk voor de meldkamer van Q-Park. De meldkamer heeft een overzicht van alle reserveringen. Als je gereserveerd hebt, zal de meldkamer de slagboom voor je openen.
Hoe kom ik als voetganger in de parkeergarage CS New Babylon?
De voetgangersdeur naar de parkeergarage van CS New Babylon is, om veiligheidsredenen, altijd afgesloten. Je opent deze deur met een QR Code. Een link naar deze QR code zit in de bevestigingsmail die je ontvangt bij je reservering. Klik op de link om de QR code te zien. Om de code offline te kunnen gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze gebruiken om de garage binnen te komen.
Hoe kan ik gebruiken maken van de tram van en naar parkeerlocatie CS New Babylon?
Nadat je je reservering hebt gemaakt ontvang je een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je een link naar een QR code voor het gebruik van de tram. Klik op de link om de QR code te zien. Met deze QR code kun je samen met je medereizigers met tram 9 van en naar Scheveningen reizen. Je hoeft in de tram niet in- of uit te checken. Laat bij een controle de QR code zien aan de controleur. Deze code geldt voor je hele reisgezelschap. Om de QR code offline te gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze tonen aan de controleur. Het ticket is een dagretour en goed voor een heen- en terugreis tussen de opstaphalte bij de parkeergarage en het strand. In de bevestigingsmail staan de tramlijn en de haltes waarop jouw ticket geldig is. Meer informatie over de dienstregeling vind je op htm.nl/dienstregeling of download de HTM app.
Waar vind ik de tram vanuit parkeergarage CS New Babylon?
Loop vanuit de parkeergarage naar de stationshal van station Den Haag Centraal. De tramhalte ligt aan de Rijnstraat aan de andere kant van de stationshal. Met tram 9 ben je in ongeveer 15 minuten op het strand. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.
Hoe kan ik gebruiken maken van de HTM fiets met mijn Park+Beach reservering?
Nadat je een Park+Beach reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een promocode waarmee je een HTM fiets kunt gebruiken. De code is geldig voor het aantal personen waarvoor de Park+Beach reservering is gemaakt. Je hebt na het ontsluiten van de fiets maximaal 1 uur de tijd om naar het strand te fietsen en ook 1 uur om terug te fietsen naar de parkeergarage. Download de HTM fiets app, klik in de menubalk op promo voor het invoeren van de promocode en volg de stappen in de app. In de app zie je waar de dichtstbijzijnde fietsen staan. Als je met de HTM fiets naar het stand wilt gaan, kijk je bij aankomst bij de parkeergarage of er fietsen beschikbaar zijn. Als er geen fietsen beschikbaar zijn, reis je met de tram. Op de terugweg doe je hetzelfde. Als er fietsen beschikbaar zijn bij het strand kun je een HTM fiets nemen. Zijn er geen fietsen, dan kun je met de tram reizen. Meer informatie over de HTM fiets vind je hier.
Hoe download ik de HTM fiets app?
Download de HTM fiets app in de Google Play Store of in de Apple Store. Als je de app voor het eerst opent wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de app kunt gebruiken.
Waar vind ik de HTM fiets bij parkeergarage CS New Babylon?
In de HTM fiets app kan je zien waar de beschikbare fietsen staan. Wanneer je parkeert bij Q-Park CS New Babylon dan vind je de HTM fietsen (indien beschikbaar) in de fietsenstalling bij station Den Haag Centraal onder het Koningin Julianaplein. Dat is de grote fietsenstalling onder het stationsplein. De HTM fietsen hebben hier aparte fietsenrekken. Deze staan goed aangeven op de borden in de fietsenstalling. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Waar kan ik meer informatie over HTM vinden?
Hier vind je alle informatie over HTM, waaronder de actuele dienstregeling, informatie bij verstoringen en omleidingen en HTM fiets. www.htm.nl
Hoe kan ik de HTM Klantenservice bereiken?
De HTM Klantenservice voor het OV is bereikbaar op 0900 4864636, of vul het contactformulier in. HTM is bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag/Feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur. De HTM Klantenservice voor de HTM fiets is telefonisch bereikbaar op 0900-HTMBIKE of 0900-4862453.

Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij Q-Park Malieveld

Route: hoe kom ik bij parkeerlocatie Q-Park Malieveld?
Parkeergarage Q-Park Malieveld, Koningskade 1, 2596 AA Den Haag. Navigatielink Parkeergarage Q-Park Malieveld
Wat is de maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie CS Malieveld?
De maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie CS Malieveld is 2,00 m.
Hoe werkt kentekenherkenning bij de parkeerlocatie Malieveld?
Kentekenherkenning wil zeggen dat je kenteken automatisch wordt ‘gelezen’ bij de ingang parkeergarage en de slagboom vanzelf opengaat. Je hoeft dus geen QR-code te laten scannen.
Waarom hoef ik bij de parkeerlocatie Malieveld geen toegangsbewijs te bemachtigen?
Bij de parkeerlocatie Malieveld hoef je geen toegangsbewijs te bemachtigen, omdat de parkeergarage werkt met kentekenherkenning. Heb je een Park+Beach reservering, dan gaat de slagboom vanzelf open. Let op: wanneer je bij de slagboom toch een apart toegangsbewijs bemachtigd, betaal je het reguliere parkeertarief om met dit toegangsbewijs te kunnen uitrijden. Je Park+Beach arrangement is dan niet meer geldig.
Wat moet ik doen wanneer bij aankomst de slagboom niet open gaat?
Het kan incidenteel voorkomen dat de slagboom niet opent wanneer je de QR code scant. Druk dan op de knop druk voor de meldkamer van Q-Park. De meldkamer heeft een overzicht van alle reserveringen. Als je gereserveerd hebt, zal de meldkamer de slagboom voor je openen.
Hoe kan ik gebruiken maken van de tram van en naar parkeerlocatie Malieveld?
Nadat je je reservering hebt gemaakt ontvang je een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je een link naar een QR code voor het gebruik van de tram. Klik op de link om de QR code te zien. Met deze QR code kun je samen met je medereizigers met tram 9 van en naar Scheveningen reizen. Je hoeft in de tram niet in- of uit te checken. Laat bij een controle de QR code zien aan de controleur. Deze code geldt voor je hele reisgezelschap. Om de QR code offline te gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze tonen aan de controleur. Het ticket is een dagretour en goed voor een heen- en terugreis tussen de opstaphalte bij de parkeergarage en het strand. In de bevestigingsmail staan de tramlijn en de haltes waarop jouw ticket geldig is. Meer informatie over de dienstregeling vind je op htm.nl/dienstregeling of download de HTM app.
Waar vind ik de tram vanuit de parkeerlocatie Malieveld?
Loop vanuit de parkeergarage naar de tramhalte Malieveld. De tramhalte ligt aan de Prinsessegracht schuin tegenover de parkeergarage. De drukke Koningskade steek je veilig over bij het kruispunt met de Korte Voorhout (tegenover het Pannenkoekenhuis). Met tram 9 ben je binnen 15 minuten op het strand. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.
Navigatielink tramhalte Malieveld
Hoe kan ik gebruik maken van de HTM fiets met mijn Park+Beach reservering?
Nadat je een Park+Beach reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een promocode waarmee je een HTM fiets kunt gebruiken. De code is geldig voor het aantal personen waarvoor de Park+Beach reservering is gemaakt. Je hebt na het ontsluiten van de fiets maximaal 1 uur de tijd om naar het strand te fietsen en ook 1 uur om terug te fietsen naar de parkeergarage. Download de HTM fiets app, klik in de menubalk op promo voor het invoeren van de promocode en volg de stappen in de app. In de app zie je waar de dichtstbijzijnde fietsen staan. Als je met de HTM fiets naar het stand wilt gaan, kijk je bij aankomst bij de parkeergarage of er fietsen beschikbaar zijn. Als er geen fietsen beschikbaar zijn, reis je met de tram. Op de terugweg doe je hetzelfde. Als er fietsen beschikbaar zijn bij het strand kun je een HTM fiets nemen. Zijn er geen fietsen, dan kun je met de tram reizen. . Meer informatie over de HTM fiets vind je hier.
Hoe download ik de HTM fiets app?
Download de HTM fiets app in de Google Play Store of in de Apple Store. Als je de app voor het eerst opent wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de app kunt gebruiken.
Waar vind ik de HTM fiets bij parkeerlocatie Malieveld?
In de HTM fiets app kan je zien waar de fietsen staan. Wanneer je parkeert bij Q-Park Malieveld dan vind je de dichtstbijzijnde HTM fietsen (indien beschikbaar) in het fietsenrek tegenover het Paviljoen Malieveld (Pannenkoekenhuis).
Navigatielink Paviljoen Malieveld. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Waar kan ik meer informatie over HTM vinden?
Hier vind je alle informatie over HTM, waaronder de actuele dienstregeling, informatie bij verstoringen en omleidingen en HTM fiets. www.htm.nl
Hoe kan ik de HTM Klantenservice bereiken?
De HTM Klantenservice voor het OV is bereikbaar op 0900 4864636, of vul het contactformulier in. HTM is bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag/Feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur. De HTM Klantenservice voor de HTM fiets is telefonisch bereikbaar op 0900-HTMBIKE of 0900-4862453.

Specifieke vragen over het Park+Beach arrangement bij World Forum A

Route: hoe kom ik bij parkeerlocatie World Forum A?
Parkeergarage World Forum A aan het Churchillplein 10 2517 JW Den Haag. Navigatielink Parkeergarage World Forum A
Wat is de maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie World Forum A?
De maximale inrijhoogte van de parkeerlocatie World Forum A is 2.00 meter.
Hoe zie ik het verschil tussen World Forum garage A en garage B?
De naam van de parkeergarage staat boven de ingang. De ingang van de World Forum A-garage ligt vóór de glazen voorgevel van World Forum. De World Forum B-garage ligt aan de zijkant van het gebouw, tussen het World Forum en de Johan de Wittlaan. Met Park+Beach kun je alleen parkeren in garage Wold Forum A.
Hoe werkt het en uitrijden van de parkeergarage World Forum A?
Het parkeersysteem van World Forum heeft geen kentekenherkenning. Je hebt een QR code nodig om in- en uit te kunnen rijden. Deze QR code ontvang je per mail nadat je een reservering hebt gemaakt. De QR code lezer zit aan de onderkant van de terminal. Houd de QR code op je telefoon (of je uitgeprinte QR code) recht onder de lezer. Na het aanbieden van de QR code bij de lezer gaat de slagboom open. Houd de QR code op je telefoon of je uitgeprinte QR code recht onder de lezer (aan de onderkant van de terminal).
Waarom krijg ik twee QR codes?
In je bevestigingsmail zitten twee links naar QR codes: één voor het vervoersbewijs voor de tram en één voor toegang tot de parkeergarage. De QR code voor het parkeren gebruik je om de garage in- en uit te rijden.
Wat kan ik doen wanneer de QR code voor het parkeren niet werkt?
Het kan incidenteel voorkomen dat de slagboom niet opent wanneer je de QR code scant. Druk dan op de knop druk voor de meldkamer van World Forum A. De meldkamer heeft een overzicht van alle reserveringen. Als je gereserveerd hebt, zal de meldkamer de slagboom voor je openen.
Waarom hoef ik bij de parkeergarage geen toegangsbewijs te bemachtigen?
Bij de parkeergarage hoef je geen toegangsbewijs te bemachtigen, omdat de parkeergarage werkt met een QR code. Heb je een Park+Beach reservering, dan gaat de slagboom vanzelf open. Let op: wanneer je bij de slagboom toch een apart toegangsbewijs bemachtigt, betaal je het reguliere parkeertarief van de parkeerlocatie om met dit toegangsbewijs te kunnen uitrijden. Je Park+Beach arrangement is dan niet meer geldig.
Waarom moet ik op tijd weer uitrijden?
Wanneer een auto na het verstrijken van de eindtijd van de reservering van de reservering nog steeds geparkeerd, kan deze zonder waarschuwing vooraf worden weggesleept, op kosten van de eigenaar.
Hoe kan ik gebruik maken van de tram?
Nadat je je reservering hebt gemaakt ontvang je een bevestigingsmail. In deze e-mail vind je een link naar een QR code voor het gebruik van de tram. Klik op de link om de QR code te zien. Met deze QR code kun je samen met je medereizigers met tram 1 van en naar Scheveingen reizen. Je hoeft in de tram niet in- of uit te checken. Laat bij een controle de QR code zien aan de controleur. Deze code geldt voor je hele reisgezelschap. Om de QR code offline te gebruiken, kun je een screenshot van de code maken en deze tonen aan de controleur. Het ticket is een dagretour en goed voor een heen- en terugreis tussen de opstaphalte bij de parkeergarage en het strand. In de bevestigingsmail staan de tramlijn en de haltes waarop jouw ticket geldig is. Meer informatie over de dienstregeling vind je op htm.nl/dienstregeling of download de HTM app.
Waar vind ik de tram vanuit Parkeergarage World Forum A?
Loop vanuit de parkeergarage via het voetpad langs de Johan de Wittlaan naar de halte World Forum op de Scheveningseweg, vlakbij het kruispunt met de Johan de Wittlaan. Met tram 1 ben je binnen 15 minuten op het strand. Stap uit bij halte Kurhaus of Zwarte Pad.
Navigatielink tramhalte World Forum
Hoe kan ik gebruiken maken van de HTM fiets met mijn Park+Beach reservering?
Nadat je een Park+Beach reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een promocode waarmee je een HTM fiets kunt gebruiken. De code is geldig voor het aantal personen waarvoor de Park+Beach reservering is gemaakt. Je hebt na het ontsluiten van de fiets maximaal 1 uur de tijd om naar het strand te fietsen en ook 1 uur om terug te fietsen naar de parkeergarage. Download de HTM fiets app, klik in de menubalk op promo voor het invoeren van de promocode en volg de stappen in de app. In de app zie je waar de dichtstbijzijnde fietsen staan. Als je met de HTM fiets naar het stand wilt gaan, kijk je bij aankomst bij de parkeergarage of er fietsen beschikbaar zijn. Als er geen fietsen beschikbaar zijn, reis je met de tram. Op de terugweg doe je hetzelfde. Als er fietsen beschikbaar zijn bij het strand kun je een HTM fiets nemen. Zijn er geen fietsen, dan kun je met de tram reizen. . Meer informatie over de HTM fiets vind je hier.
Hoe download ik de HTM fiets app?
Download de HTM fiets app in de Google Play Store of in de Apple Store. Als je de app voor het eerst opent wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je de app kunt gebruiken.
Waar vind ik de HTM fiets bij Parkeergarage World Forum A?
In de HTM fiets app kan je zien waar de fietsen staan. In de app zie je ook waar de dropzones zijn (de blauw omlijnde vlakken) waar de fietsen zich bevinden. Bij parkeerlocatie World Forum A bevinden zich twee dropzones.
De eerste dropzone ligt aan de lange zijde van het World Forum gebouw aan de kant van de Johan de Wittlaan, ter hoogte van het kruispunt met de Adriaan Goekooplaan. De navigatielink voor deze dropzone. De andere dropzone ligt aan de Eisenhowerlaan, ter hoogte van het kruispunt met de Prins Mauritslaan. De navigatielink voor deze dropzone. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Waar kan ik meer informatie over HTM vinden?
Hier vind je alle informatie over HTM, waaronder de actuele dienstregeling, informatie bij verstoringen en omleidingen en HTM fiets. www.htm.nl
Hoe kan ik de HTM Klantenservice bereiken?
De HTM Klantenservice voor het OV is bereikbaar op 0900 4864636, of vul het contactformulier in. HTM is bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag/Feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur. De HTM Klantenservice voor de HTM fiets is telefonisch bereikbaar op 0900-HTMBIKE of 0900-4862453.

Vragen over de HTM fiets – in gebruik nemen

Hoe kan ik gebruik maken van de HTM fiets via mijn Park+Beach reservering?
Nadat je een Park+Beach reservering hebt gemaakt, ontvang je een bevestigingsmail. Daarin staat een promocode waarmee je een HTM fiets kunt gebruiken. De code is geldig voor het aantal personen waarvoor de Park+Beach reservering is gemaakt. Je hebt na het ontsluiten van de fiets maximaal 1 uur de tijd om naar het strand te fietsen en ook 1 uur om terug te fietsen naar de parkeergarage. Download de HTM fiets app, klik in de menubalk op promo voor het invoeren van de promocode en volg de stappen in de app. In de app zie je waar de dichtstbijzijnde fietsen staan. Als je met de HTM fiets naar het stand wilt gaan, kijk je bij aankomst bij de parkeergarage of er fietsen beschikbaar zijn. Als er geen fietsen beschikbaar zijn, reis je met de tram. Op de terugweg doe je hetzelfde. Als er fietsen beschikbaar zijn bij het strand kun je een HTM fiets nemen. Zijn er geen fietsen, dan kun je met de tram reizen. . Meer informatie over de HTM fiets vind je hier.
Kan ik de HTM fiets reserveren samen met een parkeerplaats?
Nee, je kan de HTM fiets niet van tevoren reserveren samen met een parkeerplaats. Wel kan je een half uur voordat je de HTM fiets zou willen gebruiken, een reservering maken in de HTM fiets app. Per account kun je 4 fietsen huren. Is er geen fiets beschikbaar, dan kun je de tram nemen.
Hoe download ik de HTM fiets app?
Download de HTM fiets app in de Google Play Store of in de Apple Store. Als je de app voor het eerst opent wordt stapsgewijs verteld hoe je de app kunt gebruiken om een fiets te huren.
Waar vind ik de HTM fiets bij Q-Park CS New Babylon?
In de HTM fiets app kan je zien waar de beschikbare fietsen staan. Wanneer je parkeert bij Q-Park CS New Babylon dan vind je de HTM fietsen (indien beschikbaar) in de fietsenstalling bij station Den Haag Centraal onder het Koningin Julianaplein. Dat is de grote fietsenstalling onder het stationsplein. De HTM fietsen hebben hier aparte fietsenrekken. Deze staan goed aangeven op de borden in de fietsenstalling. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Waar vind ik de HTM fiets bij Q-Park Malieveld?
In de HTM fiets app kan je zien waar de fietsen staan. De dichtstbijzijnde HTM fietsen staan tegenover het Paviljoen Malieveld (Pannenkoekenhuis).
Navigatielink Paviljoen Malieveld. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Waar vind ik de HTM fiets bij Parkeergarage World Forum A?
In de HTM fiets app kan je zien waar de fietsen staan. In de app zie je ook waar de dropzones zijn (de blauw omlijnde vlakken) waar de fietsen zich bevinden. Bij Parkeergarage World Forum A zijn twee dropzones.
De eerste dropzone ligt aan de lange zijde van het World Forum gebouw aan de kant van de Johan de Wittlaan, ter hoogte van het kruispunt met de Adriaan Goekooplaan. De navigatielink voor deze dropzone. De andere dropzone ligt aan de Eisenhowerlaan, ter hoogte van het kruispunt met de Prins Mauritslaan. De navigatielink voor deze dropzone. Ontgrendel het fietsslot met de HTM fiets app door de QR code voorop de fiets te scannen of toets het fietsnummer handmatig in en open het slot.
Hoe kan ik de HTM fiets tussentijds op slot zetten?
Wil je onderweg pauzeren? Dan kan dat door de HTM fiets app te openen en te kiezen voor ‘pauzeren’. Let op: Met je Park+Beach reservering heb je 1 uur de tijd om van de parkeergarage naar het strand te rijden en 1 uur om van het strand naar parkeergarage te komen. Let bij het pauzeren dus op je tijd. Als de fiets niet binnen 1 uur in een dropzone wordt afgesloten, moet je bijbetalen volgens het gewone tarief.

Vragen over de HTM fiets – inleveren

Hoe lang kan ik de HTM fiets gebruiken?
Bij gebruik van Park+Beach heb je 1 uur de tijd om van de parkeergarage naar het strand te fietsen en 1 uur om van het strand weer bij de parkeergarage te komen. Als de fiets niet binnen 1 uur in een dropzone wordt afgesloten, moet je bijbetalen volgens het reguliere tarief.
Wat gebeurt wanneer ik de fiets langer gebruik?
De HTM fiets moet je na gebruik parkeren in een dropzone en afsluiten. Als de fiets niet binnen 1 uur in een dropzone wordt afgesloten, moet je bijbetalen volgens het reguliere tarief.
Wordt een rit op de HTM fiets automatisch beëindigd?
Nee, de rit wordt niet automatisch beëindigd. De rit loopt door tot je deze zelf beëindigt. Om een rit te beëindigen, parkeer je de HTM fiets in een dropzone en klik je in de app op Einde rit.
Waar en hoe kan ik de HTM fiets inleveren?
Je kunt een HTM fiets alleen in een dropzone achterlaten. Een dropzone is een virtuele fietsenstalling waar je de fiets kunt achterlaten. Dit kan bij een fietsnietje, in een fietsvak of in een fietsenstalling zijn. Op de kaart in de HTM fiets app zie je waar de dropzones zijn. Parkeer de HTM fiets in een dropzone en zet de fiets op slot door in de HTM fiets app op Einde rit te klikken.

Vragen over de HTM fiets – bij problemen

Ik heb de HTM fiets vergrendeld maar de rit wordt niet beëindigd. Wat nu?
Binnen 2 minuten ontvang je een reisoverzicht. Heb je dit niet gekregen? Start de HTM fiets app opnieuw en ga naar Ritgeschiedenis. Staat de rit er nog steeds niet bij? Neem dan contact op met de Klantenservice. Dit kan via de app via Hulp nodig? of bel naar 0900-HTMBike of 0900-4862453.
De HTM fiets gaat niet van het slot. Wat nu?
1. Soms blokkeert het slot door een spaak. Til de fiets op en draai het wiel een beetje.
2. Werkt dit niet? Start de HTM fiets app opnieuw.
3. Probeer de QR code nogmaals te scannen of voer het fietsnummer handmatig in.
4. Werkt het nog steeds niet? Schakel je bluetooth uit en weer in.
5. Als het nog steeds niet lukt kan je contact opnemen met de Klantenservice (0900-HTMBike of 0900-4862453). Je kan het natuurlijk ook een andere fiets proberen.
De HTM fiets gaat niet op slot. Wat nu?
1. Check of je in een dropzone staat. Je kan de fietsrit alleen in één van deze zones beëindigen.
2. Sta je in een dropzone? Start de HTM fiets app opnieuw.
3. Probeer de QR code nogmaals te scannen of voer het fietsnummer handmatig in.
4. Werkt het nog steeds niet? Schakel je bluetooth uit en weer in.
5. Als het nog steeds niet lukt kan je contact opnemen met de Klantenservice (0900-HTMBike of 0900-4862453). Heb je geen tijd om te wachten? Zet de fiets dan op slot door deze op Pauze te zetten. Meldt dit wel bij de Klantenservice!
De HTM fiets app loopt vast. Wat nu?
Start de HTM fiets app opnieuw en probeer het nog een keer. Lukt het nog steeds niet? Herstart je telefoon. Als je hierna nog steeds problemen hebt kan je contact opnemen met de Klantenservice op 0900-HTMBike of 0900-4862453.
Wat moet ik doen wanneer er schade is aan de fiets?
Druk op de knop Hulp nodig in de HTM fiets app, maak een melding aan en voeg een foto toe.
Wat moet ik doen bij diefstal?
Geef dit altijd zo snel mogelijk door aan de Klantenservice via 0900-HTMBike of 0900-4862453. Doe vervolgens aangifte bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal naar deelfiets@htm.nl.
Het is midden in de nacht en ik heb de HTM Klantenservice nodig. Wat nu?
Gaat de fiets niet op slot of is er een ongeval met de fiets? Bel buiten openingstijden met het noodnummer 070 3906262. Kan de melding wachten? Dien dan een ticket in via de app bij Hulp Nodig? Je melding wordt de volgende dag beantwoord.
De batterij van mijn mobiele telefoon raakte leeg tijdens de rit. Wat nu?
Neem contact op met de HTM Klantenservice of download de HTM fiets app op de telefoon van iemand anders. Log hier in met je eigen account en vervolg of beëindig de rit op deze manier. Let op: laat de fiets nooit ergens onbeheerd achter met een open slot!
Hoe meld ik een kapotte fiets?
Zie je een HTM fiets die niet helemaal in orde is? Met een lekke band, ontbrekende band etc. Maak hier dan een ticket voor aan via de HTM fiets App. Ons logistieke team haalt de fiets op voor reparatie.

Meer informatie over de HTM fiets

Zijn er ook kinderfietsen, fietsen met kinderzitjes, bakfietsen of andere soorten HTM fietsen te huur?
Nee, alle HTM fietsen hebben hetzelfde formaat en dezelfde uitvoering. Wel kan je het zadel aanpassen om de fiets op jouw hoogte in te stellen.
Waar kan ik meer informatie over HTM fiets vinden?
Meer informatie over HTM fiets vind je hier. Link www.htm.nl/htmfiets. Kijk op deze pagina voor meer informatie. Of kijk naar de video.
Waar kan ik de HTM Klantenservice bereiken?
De HTM Klantenservice is telefonisch bereikbaar op via 0900-HTMBIKE of 0900-4862453. We zijn bereikbaar: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur Zondag/Feestdagen van 09.00 tot 17.00 uur
Kan ik ook online vragen stellen aan HTM?
Ja, dat kan. Ga in de HTM fiets app naar Hulp nodig? en maak een ticket aan. De HTM Klantenservice reageert op korte termijn in het ticket. Klik in je ticket op Bekijk meer om de reactie te zien.
In geval van nood
In geval van nood, zoals diefstal, een ongeval of als je de HTM fiets niet op slot kan zetten, kan je buiten bovenstaande openingstijden contact opnemen met de logistieke partner van HTM. Bel 070 3906262.

Vragen over de voorwaarden van Park+Beach

Met welke voorwaarden ga ik akkoord?
Bij gebruik van Park+Beach ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden uitgewisseld om de reserveringen te kunnen maken. Je gaat ook akkoord met de voorwaarden van de parkeerlocatie van je reservering en met die van de betreffende aanbieder van mobiliteitsdiensten.
Op welke manier ga ik akkoord met de voorwaarden?
Dit gebeurt door bij je reservering de betreffende hokjes aan te vinken.
Wat gebeurt er wanneer ik niet akkoord ga met de voorwaarden?
Zonder akkoord kan er geen reservering worden gemaakt.
Welke gegevens hebben jullie van mij nodig?
We hebben je e-mailadres nodig voor correspondentie. We hebben je kenteken nodig voor toelating tot de parkeergarage. We hebben het aantal reizigers en je naam nodig voor toelating tot het natransport (tram of fiets) op basis van je reservering.
Hoe gaan we om met jouw persoonsgegevens?
Met jouw persoonsgegevens doen we verder niets. Je kunt het nalezen in de Privacyverklaring. Gegevens worden zorgvuldig behandeld. De gegevensverwerkende organisatie is ISO 27001/2 gecertificeerd (databeveiliging). Er is een Verwerkersovereenkomst gesloten met de gemeente Den Haag. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.
Wat moet ik meenemen wanneer ik Park+Beach gebruik?
Je moet je kunnen legitimeren bij toezichthouders van de parkeerlocaties en van de vervoerders. Neem ook je reserveringsgegevens mee. Deze vind je in de Park+Beach app onder Mijn reserveringen.

To Copy

GRATIS
BEKIJK